Galerie Flow  Maastricht

 

Welkom


Galerie Flow toont ‘Outsider Art’

Outsider Art is kunst van kunstenaars, die vanwege een beperking of kwetsbaarheid (onder meer verstandelijk, emotioneel, psychosociaal of lichamelijk) hun best moeten doen niet buiten de door hen gewenste groepen van mensen of gemeenschap te raken.


Wij organiseren exposities en andere culturele activiteiten. Dit geeft nieuwe levenskracht (‘empowerment’) door de positieve bevestiging en aandacht van het publiek. Primair doel: door het maken en delen van kunst meehelpen een persoonlijke autonomie te vergroten.


Af en toe brengen we ook werk van kunstenaars die aandacht vragen voor duurzaamheid en een eerlijker verdeling van beschikbare uiteenlopende bronnen. Of kunstenaars die zelf bijdragen aan een grotere deelname van outsiders aan onze samenleving of aandacht voor hun kunst.


Na aftrek van onkosten komt de opbrengst van de verkoop ten goede aan activiteiten en projecten ten gunste van


‘Outsider artiesten’
De galerie is geopend op woensdag t/m zaterdag van 13 tot 16 uur of na telefonische afspraak. De galerie is gevestigd aan de


         Rechtstraat 96

         6221 EL  Maastricht         T:  +31 (0) 43-3270635/

         M: +31 (0) 65 33 22 111/

         E:  franleen@wxs.nl of meggyakkermans@kpnmail.nl.


        

Roswitha Weidlich ontving in Oktober ’15 de ‘Mondriaan Cultuur-Prijs 2015 Allemaal Anders’, een eervolle erkenning van haar schilderschap. Het is een eer haar in onze galerie te hebben!